Om Panterdata

Kvinnan bakom Panterdata har arbetat som datoranvändare sedan 1980-talet. Jag har alltså gått ”den långa vägen” och gått kurser i de program jag använt samt några mer teoretiska utbildningar, se mitt CV.

Datorn är full a möjligheter som lovar väldigt mycket, men inte alls så lätta att tillämpa som utlovats. Dessutom kan man vinna mycket administrativ tid på att kombinera program på ett smart sätt. Min devis är: En uppgift ska bara matas in högst en gång. Det är väldigt inspirerande att visa hur man kan spara tid med de duktiga kontorsprogram som finns, till och med gratis.

Huvudsakligen gör jag webbplatser och layout (InDesign) numera men är öppen att fotografera och behandla bilder. Jag är van vid att samarbeta med tryckerier eftersom jag producerar både tidningar och böcker.

Jag kan också lära upp någon som ska sköta informationen i en förening så att administrationen blir någorlunda rolig och så effektiv som möjligt. Jag lär ut hur man konstruerar mallar och register, skriver etiketter, använder webbmail..

Kontakta mig om du tror att du behöver hjälp. Men behöver du en datatekniker, då får du vända dig till någon annan. Jag kan tipsa dig.

Jag har F-skattesedel.
Registreringsnr SE19430626140701